A Cseke Kisbarangolók csoportja 2022-ben jött létre 5 lelkes túrázó (Bakó Irén, Daday Zsuzsa, Kosza-Bereczki Judith, Nagy Judit, Pál Teréz) kezdeményezésével. 2023-ban indultak a gyerektúráink.

Első túránk a Kossuth-sziklánál volt, popsi tepsizéssel egybekötött túra volt ez, ahol megismerkedhettek a gyerekek a Kossuth-bankó fogalmával, és ettünk Kossuth-kiflit is. A második túránk A Harom várához vezetett, itt a várral ismerkedtünk, illetve útközben megfigyeltük a béka petéket is. Őszi túránk a Nagysomlyón volt, betekinthettünk egy picit a régészeti kutatások eredményeibe is.

Tavaly pályáztunk az RMDSZ nőszervezethez, így sikerült túrázó pontgyűjtő füzetet beszerezni, amelynek létrejöttében a Favolart, és Bereczki Mária is segített minket, hisz ők készítették ennek a füzetnek az elő illetve hátlapját. Idén is 3 túrát terveztünk, melyből az első már megvalósult. Tavaly több mint 300-an vettek részt túráinkon, és reméljük, hogy a jövőben minél többen csatlakoztok hozzánk hisz kirándulni volna jó, árkon-bokron által, háton hátizsákkal, menni, mendegélni, este hazatérni.

Gyertek tartsatok velünk ti is.

Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép
Túra kép